Szeretnél a saját tempódban fejlődni? Szeretnéd feltenni a téged foglalkoztató kérdéseket? Szeretnél a saját igényeidnek megfelelő témákkal foglalkozni?
Az egyénre szabott oktatás célja, hogy céljaidhoz, jelenlegi tudásodhoz és az igényeidhez mérten kialakított tanmenet alapján, személyes konzultációk során fejlesszük a fotótechnikai tudásod. Az egyéni igények alapján összeállított ismeretanyag és specifikus tematika gyorsabb és magabiztosabb haladást biztosít. A cél nem más, mint hogy átsegítselek a fotózás terén számodra legszükségesebb pontokon: legyen az például nagyobb kontroll a fotózásban, az utómunka vagy vakuhasználat kérdésköre. De segítek a helyes munkafolyamat kialakításában is. (Kalibrált munkakörnyezet, megfelelő szoftver és fényképező beállítások, stb.)
Egy napos mentorálás. 8 óra (8x45 perc)
Ára 200 EUR
2 napos (2x8 óra)
Ára 330 EUR
3 napos (3x8 óra)
A képzés ára 440 EUR
Hozd magaddal a saját gépedet, de ha még gépvásárlás előtt állsz, segítek dönteni, kipróbálhatsz nálam néhány variációt.
Ezen felül lehetőség van teljesen személyre szabott képzés-konstrukcióra is.
Mivel többen is mondtátok, hogy hoznátok barátot, rokont aki szintén szeretne tanulni, így készültek kedvezményes csomagok. 
2 fő esetén a normál ár +50%
3-4 fő esetén a normál ár + 75%
A képzés helye Tata vagy Budapest.

Telefonos vagy online konzultáció: 
60 perc - 12.500 Ft. 
Az elsõ 60 perc után minden megkezdett óra 9500 Ft.
Back to Top