3 napos fotós workshop Szlovéniában 2021.07.23-25.
Aktív nyaralás Szlovéniában!
Gyere a pároddal, vagy jóbarátoddal, járd végig velünk Szlovénia legszebb tavait (Bled és Bohinj) és kirándulóhelyeit. Elviszünk egy szurdokba, és megmutatom nektek a legszebb tájakat. A három nap alatt a tájképfotózás alapjait is átvesszük, hogy az élmény maradandó legyen, és haza is tudd vinni. A fényképező helyes beállításától kezdve az utómunkáig (Adobe Lightroom) mindent gyakorlunk majd. Jó hangulatú, workshop jellegű, baráti három napra készüljetek. 
Költségek: 135.000.- Ft/fő (utazás, útiköltségek, szállás, oktatás az árban). 
Pároknak 110.000 Ft/fő (utazás, útiköltségek, szállás, oktatás az árban). 
Egyéni utazás esetén 115.000 Ft/fő. (szállás, oktatás az árban). 
Egyéni utazás esetén pároknak 90.000 Ft/fő. (szállás, oktatás az árban). 
Indulás 2021.07.23. 06:00 Budapest. A jelenleg érvényes Covid szabályozás miatt Szlovéniába utazni csak oltási igazolvánnyal lehetséges. (Vagy friss PCR teszt kell) Létszám korlátozott, kis csoportra számíts, egyénre szabott figyelemmel, ezért kérlek időben foglalj. A foglalást a beérkezett befizetéstől számítva veszem véglegesnek. Jelentkezéshez, vagy kérdés esetén kattints az alábbi gombra. Szeretettel várlak!
5 napos fotós tábor a Bayerischer Wald nemzeti park területén.
Időpont:  2021 Ősz (Covid-19 helyzettől függ)

A németországi vadaspark Közép-Európa legnagyobb egybefüggő természetvédelmi területe.Gyönyörű a táj, a parkban nagyvadakat is lehet fotózni. A túránk kiépített vadasparkban, illetve a környezetében lévő erdős területeken halad. Kényelmes, nem igényel semmi extra felkészültséget, tapasztalatot.
A fotózáson kívül tervezek egyéb foglalkozásokat is, ahol a fotózás technikai oldalával ismerkedhetsz meg. Kalibrálhatod a laptopodat és akár fényképező specifikus profilt is készíthetsz. (Datacolor és X-rite eszközökkel)
Beletanulhatsz képek feldolgozásának folyamatába, az utómunkába is.
Költségek: 169.000.-  Ft/fő (utazás, útiköltségek, szállás, oktatás az árban).
Pároknak 129.000 Ft/fő (utazás, útiköltségek, szállás, oktatás az árban).
Egyéni utazás esetén 129.000 Ft/fő. (szállás, oktatás az árban).
Egyéni utazás esetén pároknak 95.000 Ft/fő. (szállás, oktatás az árban).
Létszám korlátozott, ezért kérlek időben foglaljatok. A foglalást a beérkezett befizetéstől számítva veszem véglegesnek.  Ha további részletek érdekelnek, kérlek keress a honlapomon keresztül.
Back to Top